Een nieuwe Taalvriendelijke School: Welkom SALTO-school Floralaan!

Taalvriendelijke School
Read this article in English here

We verwelkomen het nieuwste lid van het netwerk van Taalvriendelijke Scholen, SALTO-school Floralaan in Eindhoven! De schooldirecteur, Arabella Ganzeman, vertelde hoe blij en enthousiast de kinderen waren, alleen al bij het zien van de taalvriendelijke versiering die het team had opgehangen. SALTO-school Floralaan is de vierde gecertificeerde Taalvriendelijke School, een initiatief van de Rutu Foundation. Later deze maand wordt dit uitgebreid met drie andere SALTO-scholen in Eindhoven en de Optimist International School in Hoofddorp.

Een van de eerste Taalvriendelijke Scholen, de St. Janschool in Amsterdam, werd uitgelicht in  het tijdschrift voor leerkrachten, Didactief. Adjunct-directeur Dieneke Blikslager vertelt in een interview wat het betekent om Taalvriendelijke School te zijn. Lees hier het complete artikel over de St. Janschool in Didactief.

Geïnteresseerd in het netwerk van Taalvriendelijke Scholen?

Het netwerk van Taalvriendelijke Scholen staat open voor alle scholen, van openbare tot privéscholen en voor basis- of voortgezet onderwijs. Heb je interesse om ook een Taalvriendelijke School te worden? Doe dan mee aan ons volgende informatiewebinar op donderdag 22 oktober om 20.00 uur. Lees meer en geef je hier op.

Comments are closed.